Weekend Lovers

Like
1519
Radio Travel
1200 - 1400
Weekend Lovers
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Others
  • Tirane,Durres,Fier,Vlore,Sarande
  • Jola,Ada,Genta/Dj Visari,OltiC
  • entertainment
  • Live On air
  • Producer; Adi Basha

Weekend lovers eshte emision argetues i cili sugjeron dhe informon mbi vendet dhe plazhet me te mira ne vend per te kaluar fundjaven. Lidhje direkte dhe te ftuar nga njesi akomoduese ne vend te cilet japin oferten e tyre per degjuesit dhe te cilet duan te pushojne ne Shqiperi. Personazhe te njohura vijne ne studio per te folur rreth pushimeve te tyre dhe pergjedhjeve te tyre verore

share