Travel Club

1
1496
Radio Travel
All Day
Travel Club
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Others
  • Tirana,Durres,Fier,Vlore,Sarande
  • Entela Resuli/Dj Olti C
  • entertainment, info, interviews
  • Live On Air
  • Produder; Adi Basha

Ky emision eshte teresisht argetues dhe informues mbi destinacionet e sezonit ne Shqiperi . Eshte nje pasqyre e eventeve qe ndodhin ne vend nga reporteret tane atje , si dhe ne destinacionet e ndryshme mesdhetare e europiane te frekuentuara nga shqiptaret. Argumenti i dites, te ftuar si dhe keshtilla te ndryshme per te udhetuar dhe kaluar diten ose fundjaven. Te ftuar ne studio kengetare e artiste me veprimtari aktive.

share