Rock Hours

1
1509
Radio Travel
All Day
Rock Hours
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Others
  • Tirane,Durres,Fier,Vlore,Sarande
  • Visari
  • entertainment,info,interviews
  • Live On-Air
  • Producer: Adi Basha

Rock hours eshte emision me muzike Pop/Rock dhe Hard Rock! Te gjithe grupet legjendare te ketyre zhanreve muzikore me kenget e tyre hite dhe te me te rejat e tyre me te fundit, vijne nen prezantimin karizmatik te Metalarit “te fundit” te mbetur ne Shqiperi 🙂 Visarit (Duda)!

share