PM Drive

Like
2141
Radio Travel
1500 - 1700
PM Drive
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Tirane,Durres,Fier,Vlore,Sarande
  • Ada/Edi/Dj Visi
  • Comercial
  • Live

Pm Drive eshte emisioni i preferencave muzikore të degjuesve.
Gjithcka nga koncertet që pritet të zhvillohen në rajon,
kenget e reja te artisteve me te njohur te muzikes
si dhe ngjarjet e fundit nga Show Biz dhe Lifestyle.

share