Pearl Jam Live ne Rome 24 qershor

Rome [Rome]

Event info
Date: 24/06/2018
Location: Rome
Address: Rome
Details

Pearl Jam sapo kane publikuar kalendarin e koncerteve per 2018 dhe tre ndalesa do ti kene ne italic! Banda e udhëhequr nga Eddie Vedder do të sjellë Live Tourin e tij me tre koncerte të planifikuara më 22, 24 dhe 26 qershor 2018 perkatesishte ne qytetet Milano, Padova dhe Romë.
Pearl Jam do të performojë në Milano gjatë I-DAYS Festival, në Padova në Stadio Euganeo dhe në Stadio Olimpico në Romë. Biletat nisin nga 65 euro.
Pearl Jam Live Tour 2018 shënon kthimin e grupit në Romë pas 22 vjetësh (shfaqja e tyre e fundit në Rome daton në 1996) dhe koncertin e parë në Padova.

Current track

Title

Artist

Background