Morning Travel

Like
1485
Radio Travel
All Day
Morning Travel
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Others
  • Tirane,Durres,Fier,Vlore,Sarande
  • Jola/Olti C
  • info
  • Live On-Air
  • Pruducer; Adi Basha

Informacionet më  të nevojshme për të filluar një dite të re. Destinacioni i ditës për të pushuar, argëtuar dhe shijuar.

share