i Travel

Like
1527
i Travel

i travel eshte emisioni i cili sjell tek degjuesit ofertat dhe destinacionet me te mira per te pushuar. Te ftuar agjensi te ndryshme turistike ne vendet te cilat prezantojne ofertat me te fundit . Gjtihashtu ne kete program perfshihen dhe keshilla dhe aktualitet mbi destinacionet ku prezantohen ofertat.

share