Outlook Festival 6-9 Shtator

Like
81
Pula
Outlook Festival 6-9 Shtator
06 Sep
2018
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Price
  • Kroaci
  • Various
  • HipHop, Reggae, DubStep
  • Live
  • ???

Nje prej ngjarjeve me te bukura muzikore ne Europe që zhvillohet per te 10 vit radhazi eshte Outlook Festival , ne Pula te Kroacisë.
Ai mbahet në një fortesë të braktisur përgjatë detit Adriatik, dhe ofron muzikë dhe kulturë të jahstezakonhsme te nje vendi kaq te rendeishem europian.
Festivali I cili zhvillohet nga data 6-9 4 shtator, mirepret artiste qe luajne nje game te gjere stilesh muzikore duke nisur nag hip hop dhe dubstep te reggae dhe grimme.
Eshte quajtur ndryshe si perla europiane e muzikes.

share