EXIT Festival 12-15 koriik

Like
84
Novi Sad
EXIT Festival 12-15 koriik
12 Jul
2018
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Price
  • Serbia
  • Various
  • Various
  • Live
  • ???

Projekti i tre të rinjve nga Beogradi për të mbledhur sa më shumë mbështetës kundër regjimit të Millosheviç në vitin 2000, duket se rezultoi si më i suksesshmi në kontinentin europian
Bëhet fjalë për një ngjarje muzikore që mbledh cdo vit në Novisad të Sebisë artistë nga 60 vende të botës dhe mbi 200 mijë adhurues të rrymave të ndryshme muzikore.
Një alternim interesant zhanresh shfaqen në festivalin Exit që nbahet cdo verë në Kështjellën Petrovaradinska në Novi Sad.
Festivali është vënë në skenë çdo vit që nga viti 2000 dhe zakonisht zgjat katër ditë, ku luhet muzikë Elektronike, Hip Hop, Heavy Metal dhe Rock.
Në edicionin e këtij viti të festivalit që do të zhvillohet në mes datatve 12-15 korrik, do të marrin pjesë: Killers, Liam Gallagher, Hardwell, The Jesus & Mary Chain e shumë të tjerë.
Novi Sad gjendet rreth 90 km larg Beogradit jo më shumë se 1 orë e 10 minuta me makinë pasi të keni zbritur në aeroportin Nikola Tesla të Beogradit.

share