Primavera Sound 30 maj-3 qershor

Like
50
Barcelona
Primavera Sound 30 maj-3 qershor
30 May
2018
  • Location
  • Artists
  • Genres
  • Status
  • Price
  • Spanje
  • Various Pop
  • Pop
  • Live
  • 260 Euro

Arcade Fire, Bon Iver, Frank Ocean, e shume te tjere do te jene se bashku ne skene , ne nje prej festivaleve me te rendesishme te muzikes ne Europe.
Primavera Sound është një nga festivalet më të respektuara muzikore në Evropë.
Çdo vit, festivali krenohet me një formacion jashtëzakonisht të lakmueshëm që nuk ka frikë të eksplorojë të gjitha zhanret muzikore, me performance emocionuese të artiusteve te rinj te cilet së bashku me legjendat e muzikës dhurpojne s[pektakel në të gjitha llojet e stileve dhe zhanreve.

Festivali do te mbahet nga datat 30 maj deri me 3 qershor te 20-18 ne Barcelone te Spanjes.
Nje bilete per tre ditet e festivalit ku perfshihet dhe akomodimi ne camping kushton 260 euro.

share