Pearl Jam Live ne Rome me 24 Qershor

Like
27
Milano, Padova, Rome
Pearl Jam Live ne Rome me 24 Qershor
24 Jun
2018
 • Location
 • Artists
 • Genres
 • Status
 • Price
 • Others
 • Itali
 • Pearl Jam
 • Rock
 • aktiv
 • 65 Euro
 • www.vas.al

Pearl Jam sapo kane publikuar kalendarin e koncerteve per 2018 dhe tre ndalesa do ti kene ne itali!
Banda e udhëhequr nga Eddie Vedder do të sjellë Live Tourin e tij me tre koncerte të planifikuara më 22, 24 dhe 26 qershor 2018 perkatesisht ne qytetet Milano, Padova dhe Romë.
Pearl Jam do të performojë në Milano gjatë I-DAYS Festival, në Padova në Stadio Euganeo dhe në Stadio Olimpico në Romë.
Biletat nisin nga 65 euro.
Pearl Jam Live Tour 2018 shënon kthimin e grupit në Romë pas 22 vjetësh (shfaqja e tyre e fundit në Rome daton në 1996) dhe koncertin e parë në Padova.

share