Travel Talk

Tourism as a leading edge
Travel Talk

Tourism as a Leading Edge Radio Travel (104.6 FM), në emisionin "My Albania", ka intervistuar Drejtorin e USAID-it, Marcus Johnson, dhe Përfaqësuesen e Zyrës për Zhvillim dhe Bashkëpunim të Suedisë, Birgitta Jansson, mbi mundësitë e OJQ-ve dhe bizneseve për të hyrë në partneritet me këto dy agjenci për projekte në sektorin e turizmit në Shqipëri.*** *** *** Radio Travel 104.6 “My Albania” program interviewed both USAID Director Marcus Johnson, and the Head of Development Cooperation for Sweden, Birgitta...

Like
4985
0
Friday, 08 December 2017
Mediterran Travel Fair
Travel Talk

Si ne cdo event tjeter te turizmit edhe me date 8 dhe 9 Prill, Radio Travel ishte ne Panairin Mesdhetar te Turizmit per ta pasqyruar ate per degjuesit e saj Ministrja e Turizmit Znj M. Ekonomi, Drejtori manaxherial i MELI TOURS, Mr Alexandros Melikokis si dhe bashkadministratori i Kantines se Veres COBO, Z. Muhamet Cobo ishin pjese e te ftuarve ne Radio Travel gjate zhvillimit te ketij panairi ne Expo...

Like
2387
0
Monday, 10 April 2017
Vas Travel Fair
Travel Talk

...

Like
6474
0
Friday, 09 September 2016
Hotelet e bregdetit shqiptar ne Radio Travel
Travel Talk

Cdo fundjave ne emisionin “Weekend Lovers” aktore te industrise se turizmit ne vend, promovojne produktet dhe ofertat e tyre per pushuesit ne Radio...

Like
7562
0
Saturday, 30 April 2016
Travel Talk
Travel Talk

“Travel Talk” eshte nje emision i pershkruar sakte qe ne titull! Protagoniste te industrise Travel flasin per Radio Travel ne kete emision per tematika dhe probleme te ndryshme te industrise se turizmit ne vend, rajon dhe ne...

Like
434
0
Friday, 29 April 2016
Celja e sezonit nga Vas Tour.
Travel Talk

U zhvillua ne Tirane dhe ne Prishtine VAS TRAVEL FAIR 2016, sezoni i dyte i panairit nderkombetar te partnereve te Vas Tour Operator i cili mblodhi agjencite, tur operatoret dhe hotelet nga Antalya, Qipro, Bullgaria dhe Mali i Zi te cilet ofruan produktet e tyre te veres per marketin shqiptar. Agjencite partnere te Vas ne Shqiperi dhe Kosove paten mundesi te njihen nga afer me ate cka ofrohet sivjet per klientet e tyre dhe gjithashtu u pajisen me materiale promocionale...

Like
861
0
Friday, 29 April 2016