Music

“Sit Next to Me” – Foster the People “Sit Next to Me” është kënga më e re e grupit amerikan te indie pop, Foster the People. Kënga është pjesë e  albumit të tretë në studio Sacred Hearts Club,  i cili ëshët publikuar në fillim të 2018 në bashkëpunim me   Columbia Records . Videoja zyrtare  përmban 100 postime […]

Thirty Seconds To Mars- “Rescue Me”   “Më shpëtoni nga demonët në mendjen time”. Kjo është ajo që Jared Leto këndon në këngën “Rescue Me” se bashke me shoket e grupit Thurty Seconds To Mars. Kenga do te behet pjese e albumit te  ardhshëm të grupit i quajtur “AMERICA”. Ky album permban gjithashtu dhe kenge […]


Radio Travel

Radio Travel

Current track
TITLE
ARTIST

Background