Morning Travel

Morning Travel
Morning Travel

Morning Travel eshte emisioni i mengjesit ne Radio Travel, cdo dite ora 07’00-09’00. Informacionet e para te nevojshme per te filluar diten; Moti ne vend dhe ne destinacionet kryesore ku shqiptaret udhetojne, kembimi valutor, ofertat e kompanive te udhetimit, statusi ne kohe reale i fluturimeve nga aeroporti i...

Like
465
0
Wednesday, 21 September 2016
Morning Travel
Morning Travel

Emisioni i mengjesit ne Radio Travel, cdo mengjes ora 07’00-09’00 Informacionet me te nevojshme per te filluar diten, infot me te reja te mengjesit dhe muzike e zgjedhur per te filluar diten. Radio Travel ka dhuruar per degjuesit e ketij emisioni dhurata te shumta per degjuesit aktive te emisionit te saj “Morning Travel”. Shume cifte kane fituar nga lojrat dhe konkurset tona radiofonike dhe kane pushuar FALAS nje jave me gjithcka te paguar nga VAS TOUR ne resortet me te...

Like
481
0
Saturday, 30 April 2016