Travel Club

Live On Air “Travel Club”
Travel Club

Emisioni “Travel Club” mundesohet nga Albtelecom! LIVE On Air me Entelen, informacionet e dites si dhe aktivitetet kulturore e artistike te dites! Destinacionet e sugjeruara per kete sezon. Te ftuar ne studio artiste e aktiviste te jetes...

2
703
0
Tuesday, 01 December 2015