Marco Zorzetto – Kimika

1
689
pop
Marco Zorzetto – Kimika
  • Artist
  • Label
  • Marco Zorzetto
  • Radio Travel/Vittek Records
Marco Zorzetto – Kimika
pop

Kimika

Marco Zorzetto interview for Adi Basha radioshow “Vittek Tape” Indie music to the world

MARCO ZORZETTO eshte banor i kesaj bote, ka lindur ne Trieste, dhe i pelqen ta quaje vehten si “emigrant ne te kundert” pasi jo ashtu si te gjithe italianet qe emigrojne nga jugu drejt veriut, ai ka bere te kunderten duke jetuar ne Rome 🙂

Marco eshte kantautor dhe pjese e industrise muzikore prej 15 vjetesh. Ai deshiron te flase e te flase rreth historive moderne, me nje perceprim te thelle qe e ben te reflektoje dhe te shkruaje e kompozoje rreth botes qe e rrethon

http://www.marcozorzetto.com/en/my-profile/

https://itunes.apple.com/it/album/kimika/id1051323478

share