Black Eyed Peas – Street Livin’

Like
20
Pop Dance
10 January 2018
Black Eyed Peas – Street Livin’
  • Artist
  • Black Eyed Peas
Black Eyed Peas – Street Livin’
Pop Dance

Pas nje viti nga publikimi I kenges Where is the Love, Black Eyed Peas rikthehen me mw tw rene e tyre Street Livin’. Kenga nis me nje instrumental melankolik jazz dhe trajton ceshtje te ndjeshme sociale. Këngë vjen me një video ku ne te shfaqen disa meshkuj me ngjyre ne momente tronditese. Megjithëse anëtarët e Black Eyed Peas kanë qenë mjaft të zënë me karrierat personale, ata kanë qenë kryesisht të heshtur si grup muzikor gjatë viteve të fundit. Ata nuk kanë nxjerre një album që nga ‘The Beginning’ i vitit 2010, por nuk do të ishte një surprizë nëse do të kishte muzikë edhe më të re në horizont kete fillim vit nga grupi.

share