Simple Minds – Magic

Like
69
Pop Rock
10 January 2018
Simple Minds  –  Magic
  • Artist
  • Label
  • Simple Minds
  • Radio Travel
Simple Minds – Magic
Pop Rock

Skocezet e famshem te Simple Minds e kane nisur 2018 ne menyre spektakolare me nje kenge te re e cila parashikohet te mbahet mend gjate per tekstin, mesazhin por edhe videon e saj ne 3D, nje perpjekje e suksesshme e grupit per ta shtrire artin e tyre ne fusha te reja. Kenga “Magic”shfaq Simple Minds në më të mirën e tyre .Është një këngë për besimin, sidomos besimi që grupi kishte në aftësitë e veta gjatë viteve të tyre te para ne muzike. Videoja shoqëruese me animacione ne 3D është një pjesë e shquar e artit të drejtuar nga argjentinasi Esteban Diacono. Filmuar duke përdorur kapjen e lëvizjes për të regjistruar disa faza të një balerini që interpreton këngën në mënyra të ndryshme, ajo përmban dy skenarë kryesorë dhe një karakter të maskuar, model, i cili pastaj shndërrohet në tym dhe ujë. Kenga eshet pjese e albumit te ri te grupit ‘WALK BETWEEN WORLDS, I cili do te dale ne daten 2 shkurt. Menjeher pas albumit grupi do ten is nje turne te gkjate muzikor net e gjithe boten per te promovuar kenget e reja te tij.

share