New Travel Hits
Adult, Commercial

New Travel Hits

Like
1259
Adult, Commercial
New Travel Hits
  • Artist
  • Label
  • Others
  • Various
  • Radio Travel
  • Selected by Adi Basha
New Travel Hits
Adult, Commercial

New Travel Hit transmetohet cdo te premte ora 22’00, cdo te shtune ora 13’00 dhe cdo te diele ora 15’00
Emisioni prezanton prodhimet me te reja muzikore te kengetareve me te njohur te skenes boterore por jo vetem. Artiste te ndryshem jo komerciale, shqiptare dhe te huaj, zgjedhin Radio Travel per te promovuar punet e tyre artistike.

 

share