BIG IN TOUR

Like
1003
various live
BIG IN TOUR
  • Artist
  • Price
  • Others
  • various
  • from ???
  • www.vasdream.com
www.vasdream.com
BIG IN TOUR
various live

“BIG IN TOUR” transmetohet cdo te hene ora 22’00 dhe sjell tek degjuesit koncertet ne Ballkan dhe ne Europe te artisteve me te njohur boterore.
Gjithashtu jepen edhe alternativa te ndryshme se si Ju mund te beheni pjese e ketyre koncerteve duke rezervuar bileten e koncertit, udhetimin dhe akomodimin ne faqen e dedikuar per evente te tilla ne www.vasdream.com

 

share