EUROPEAN INDIE TOP 20 COUNTDOWN

Like
733
INDIE MUSIC
EUROPEAN INDIE TOP 20 COUNTDOWN
  • Artist
  • Label
  • Others
  • various
  • M&F Radio Show
  • Radio Travel/Vittek Tape
EUROPEAN INDIE TOP 20 COUNTDOWN
INDIE MUSIC

Listen to “European Indie Top 20 Countdown Show” on Spreaker.

European Indie Top 20 Countdown eshte nje program internacional qe prej Marsit 2015 dhe transmetohet ne 250 radio ne 80 vende te ndryshme te botes, ku Radio Travel eshte partneri kryesor!

European Indie Top 20 Countdown prodhohet nga studio e njohur nderkombetarisht Music and Films Promotions ne Florida ne bashkepunim me Omni Music Group, Mei Sangiorgi, Audiocoop, LFD Press, Vittek Records

Kenget me te luajtura te javes ne Radio Travel, llogariten ashtu si ato te radiove partnere ne bote per te krijuar renditjen e perjavshme European Top 20.

Si partnere kryesore, Radio Travel ka te drejte te selektoje dhe te sugjeroje prane te gjithe ketyre radiove, cdo kenge, te cilido artist qe i beson promovimin e kenges se tij, Radio Travel!

Disa prej linqeve te partnereve tane te Indie Network ne bote jane;

Radio Program
http://www.euro200.net/IndieChart.htm
http://www.meiweb.it/euro-indie-music-chart-al-top-della-classifica-di-questa-settimana-troviamo/
http://musikandfilm.com/?s=european+indie

share